Fotoizleti

Bez brige, ponekad i nas obuzme očekivana doza rezignacije, melankolije i malodušja uz želju za avanturizmom, adrenalinom i širokim prostranstvima.

Ponekad nam se stvari počnu činiti nefokusiranima, sitnima ili naprosto dalekima.

Na svu sreću, takvo raspoloženje biva iznimno kratkog vijeka, jer smo osmislili vrlo efikasan način razbijanja svakodnevice i punjenja baterija, način gdje će se uvijek naći za svakog ponešto - dame i gospodo - masovno gađanje objektivima (uz poneki molotov)...ccc, ma naravno da se šalim - to su dakako foto-izleti.

Kako samo ime veli, riječ je o izletima organiziranima za članove fotosekcije. Fotoizleti su još uvijek relativno novi projekt, pokrenut na inicijativu bivšeg voditelja sekcije Marka Kaplana. Dosad ih je organizirano svega nekoliko, što bližih, što daljih.

Jeli su se ukusni domaći dugoselski štrukli , u doba zime i poledice hrabro se osvajao Klek, a i bili smo svjedoci goleme moći i plavetnila prostranog Dunava u njegovom punom blještavilu gornjeg toka na Starom mostu u Bratislavi, da ne nabrajam dalje... Sve u svemu predivni, trajno urezani doživljaji.

Što se tiče plaćanja, fotosekcija, ovisno o destinaciji, djelomično pokriva troškove puta i smještaja, s time da uglavnom koristimo usluge koje pružaju dodatne popuste na grupne aranžmane.

I na kraju, ma kakva bi mi to bili sekcija, a da ne popratimo svaki od ovih događaja svojim 'foto-ljubimcima'? :)

 Da je u nas atmosfera najotkačenija i najuzavrelija jednostavno se možete i sami uvjeriti.